Vil du forbedre dit smil?

Tandlæge

Der findes i dag en lang række af behandlinger, der kan hjælpe patienter med at forbedre deres tænders udseende. De fleste af os tænker måske ikke over, at det kan have stor betydning for et menneske ikke at være tilfreds med deres tænders udseende. Mange har ikke lyst til at smile foran andre af frygt for, hvad folk vil tænke – og det påvirker derfor både det enkelte menneskes selvtillid og social liv.

I dag ses der heldigvis store fremskridt inden for kosmetiske tandbehandlinger, og mange tandlæger i København K og resten af landet kan tilbyde alt lige fra tandretninger til lysning af tændernes farve.

Hvilken behandling er den rette for dig?

Størstedelen af alle kosmetiske tandbehandlinger har en procedure, som er meget lig hinanden. Så hvordan kan du vælge en kosmetisk tandbehandling, der passer dig bedst? Der er flere faktorer, der gør sig gældende for din endelige beslutning. Første skridt vil altid være at aftale en tid med din tandlæge, hvor I kan tale om dine ønsker og de behandlinger, der er til rådighed.

I løbet af din konsultation vil din tandlæge vurdere dine tænder og tandkøds tilstand under en grundig undersøgelse. Hvis din tandlæge finder det nødvendigt, kan der også tages røntgenbilleder for at bestemme tilstanden af en eller flere tandrødder. Efterfølgende vil din tandlæge informere dig om, hvilke behandlinger, der vil være bedst for dig.

Når du får dine valgmuligheder listet op, er det op til dig at bestemme, hvilke af disse du vælger. Udgifterne til nogle af procedurerne kan være ganske dyre, og du kan derfor altid overveje fordele og ulemper, der er ved hver valgmulighed, før du træffer den endelige beslutning.

Hvordan vælger jeg den rette tandlæge til dette?

Uanset hvilken tandbehandling det drejer sig om, er det altid bedst at bestille tid hos en tandlæge, der er specialiseret inden for kosmetiske tandbehandlinger. Disse behandlinger kræver en masse ekspertise og et stort erfaringsgrundlag. At gå til en uerfaren tandlæge, bare for at spare penge, kan derfor resultere i et dårligt udført job, der i værste tilfælde kan beskadige dine tænder, tandkød og kæbemuskler. 

Størstedelen af tandlæger i dag, er dog både kvalificeret og dygtige til at udføre kosmetiske tandbehandlinger. Søger du en erfaren tandlæge i for eksempel indre by, kan du være sikker på, at udbuddet er stort, og der er mange tandlæger, der kan hjælpe dig med faglig rådgivning og professionel udførelse.

 

Rosenklinikken
Rosenborggade 2, 2 tv
1130 – København K
Tlf: 33 14 31 88