Strenge krav til industridøre

industridøre

I industrisammenhænge er det utrolig vigtigt, at port- og dørløsningerne er funktionelle og overholder de krav, som der er på området. Der findes forskellige typer af industridøre, hvoraf typen tilpasses til typen af industri. Industridøre skal overholde diverse krav, og blandt de populæreste typer af de godkendte industridøre findes følgende industridøre fra en godkendt dørproducent, som producerer og leverer industridøre til mange formål:

Praktiske svingdøre

En svingdør er en praktisk type af industridør, da svingdøren tillader stor passage af døren fra begge retninger på samme tid. Den er derfor praktisk i miljøer, hvor der er mange personer, bl.a. har supermarkeder og andre populære butikker stor gavn af svingdøre. I supermarkeder og lignende benyttes svingdøre af typen PC-svingdøre typisk, hvor svingdøren også kan bruges som mellemled mellem butikken og lageret. Det er en stor fordel, at døren er en svingdør, hvor hænderne ikke skal bruges til at åbne eller lukke døren. Det gør, at medarbejderne frit kan fragte varer frem og tilbage uden problemer.

I sortimentet af svingdøre tilbydes der også en isolerende svingdør, som typisk anvendes til kølerum. Dørens isolerende materiale gør det muligt at bevare kulden på trods af, at der kommer personer ind og ud hele tiden.

Optimale rulleporte

Blandt de populæreste industridøre findes også den funktionelle rulleport, som eksempelvis åbnes med træksnore eller automatiske censorer. Det gør det let at transportere blandt andet rulleborde og paller med varer ind og ud af rummene uden at der skal bruges tid på at åbne og lukke døren igen. Det gør det også let at bevare den temperatur, som passer til de forskellige rum, alt efter formålet.

Pladsgivende skydedøre

Skydedøre er særligt praktiske til steder, hvor pladsen er mangelfuld. Skydedøre kan indsættes i vægge, hvorefter det er muligt at aflukke rummet fra andre rum. Skydedøre kan både udarbejdes som en almindelig funktionel dør, men kan også laves til at køle- og fryserum. Skydedøre er også en perfekt løsning til at have branddøre, som er et af de krav, som større byggerier skal opfylde.

Industridør med individuelt præg

Alle typer af industridøre kan udarbejdes efter personlige præferencer. Det er således muligt at koordinere højde og bredde af dørene, så dørene er funktionelle til formålet. Det er også muligt at få hængsler på dørene, hvis dørene også skal kunne åbnes manuelt. Det er selvfølgelig også muligt at få materialet tilpasset, så det passer til rummet, hvor døren skal indsættes. Mulighederne inden for industridøre mange, og der er helt sikkert en perfekt industridør til dit behov, som opfylder de strenge krav til industridøre.

 

DAN-doors A/S

Industrivej 19

8660 Skanderborg

87 93 87 00