Skal Sandvig være din sommerferie-destination?

At planlægge sommerferie kan for nogen nemt blive en pestilens. Hvor skal man starte og begynde, og hvor i alverden skal man slutte? Nogle laver lede lange lister over, hvor de skal hen, hvad de skal have med og hvad de skal opleve, imens de er væk. For nogle giver disse lister en ro i kroppen, mens for andre er det blot endnu en ting, der skal laves i forbindelse med planlæggelse af sommerferien, og er blot med til at gøre det endnu mere besværligt at planlægge.

Hvis man er en af dem, der ikke synes så godt om disse lister, så lad være med at lave dem, og smid papir og blyant langt væk! Hvis man vælger en dansk destination, er der nemlig den fordel, at man forstår menukort, indbyggerne, vejkort og alt andet der følger med, når man skal på ferie, så man kan tage det hele én dag af gangen, når man kommer frem.

Men hvis man har besluttet sig for, at det skal være en ferie i Danmark, hvor skal det så være henne i Danmark? Danmark har mange smukke feriebyer, med mange gode faciliteter og kulturelle ting man kan opleve, så det kan være svært at vælge imellem. Et forslag til at gøre det nemmere, er at vælge Bornholm!

Bornholm kan varmt anbefales, hvilket det sikkert også vil af ens omgangskreds, hvis man har haft venner og familie, der har besøgt Bornholm.

Bornholm kan tilbyde noget af den smukkeste og skønneste natur, Danmark nogensinde har set. Så hvis man er til store og flotte grønne omgivelser og udendørsarealer, er det klart Bornholm man skal vælge.

Nå, nu er det blevet begrænset til Bornholm, men hvad så? Selvom Bornholm er en relativt ”lille” ø, er der stadig mange fantastiske feriebyer at vælge imellem. Her kan der uden tvivl anbefales at booke sig et værelse på et lækkert hotel i Sandvig. Ved at gøre dette, får man den udsøgte natur direkte serveret til morgenmad, da alle værelserne er garanteret en naturudsigt af en eller anden art. Det kan enten være grøn natur eller en lækker strand – dette kan være et ønske, man kan informere hotellet om, når man skal booke værelser.

Bornholm og Sandvig er nogle helt fantastiske destinationer, så de kan varmt anbefales. Hvis ikke det skal være som en sommerferiedestination, så skal det som minimum være til en forlænget weekend, det er det hele værd!

Hotel Hammersø

Hammershusvej 86

Sandvig, 3770 Allinge

56 48 03 64