Skab et nyt badeværelse med en renovering

Synes du, at dit badeværelse er håbløst umoderne? Passer det ikke længere til dine og din families behov? Eller skal der bare ske noget nyt? Det kan for mange virke uoverskueligt blot at overveje en modernisering af badeværelset, og der er mange muligheder, materialer og behov at tage stilling til. Derfor er det en god idé at samarbejde med en lokal tømrervirksomhed, der tilbyder renovering af badeværelse i København, og som kan hjælpe dig godt på vej.

Badeværelsesrenovering

Måske er det kun enkelte ting i dit badeværelse, som ikke fungerer optimalt for dig. At tage brusebad i badekaret, for eksempel, kan være besværligt. Et badekar fylder meget i et mindre rum, og hvis du ikke bruger badekaret til dets fulde formål, men kun til brusebad, er du nok bedre tjent med at udskifte karret med en brusekabine. På den måde slår du to fluer med ét smæk – du får mere plads, og du får en langt mere praktisk måde at tage brusebad på. I specielt små badeværelser er der megen ekstra plads at hente hvis der installeres smarte løsninger, som kombinerer de praktiske behov med behovet for plads.

I andre tilfælde må der en større renovation til. Nye fliser på vægge og gulv kan ændre hele badeværelsets karakter, og giver en hurtig og effektiv modernisering. Lyse fliser gør selvsagt rummet lysere, og skaber illusionen om mere plads. Derfor er det specielt i små rum en rigtig god idé at overveje, om nye fliser kunne være løsningen for jer – der findes utallige materialetyper, som på hver deres måde forandrer rummet til lige netop det badeværelse, du gerne vil have.

Hvis dit badeværelse har stået urørt i mange år, kan det være en rigtig god idé at få udskiftet armaturer til ikke blot moderne, men også mere energirigtige løsninger. I den forbindelse bør du også overveje, om der skal indlægges gulvvarme på badeværelset. Gulvvarme er ikke kun behageligt, men er også et godt alternativ til radiator og andre former for opvarmning, og du vil med garanti nyde følelsen af et lunt badeværelsesgulv under dine fødder på de kolde vintermorgener.

Er du interesseret i inspiration til badeværelsesrenoveringen, så kontakt en tømrervirksomhed, som kan hjælpe dig med at få et flot og nyt badeværelse i København. Det behøver ikke være besværligt at renovere badeværelset, men det kræver kyndig og professionel vejledning – så er du sikret en løsning, som du kan nyde godt af i mange år.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 38 71 17 00