Skab en anderledes polterabend for din ven med Actionboat

actionboat til polterabend

Hvad er den ultimative drengeting? Fart, fart og fart.

Man bliver aldrig for gammel til fart

Mange fuldvoksne mænd kan nok nikke genkendende til, at alt med fart blev fundet interessant i barndommen, hvilket langt de fleste mænd aldrig helt er vokset fra. Hurtige biler, hurtige fly og hurtige både har indgået i de fleste drenges fantasier til transportmidler, og derfor bør alle mænd også få lov til at få udlevet dette inden, at livet som en gift ægtemand venter. I kan derfor gøre jeres gode ven er stor tjeneste ved at arrangere et anderledes polterabend, hvor I skal ud og sejle hurtigt med en Actionboat.

Hvad?

I kan med lethed skaffe en toptunet Actionboat til et fartpræget polterabend i Købehavn, hvor I kan være op til 12 personer i samme båd. Der kan arrangeres flere både, hvis der er flere deltagere til arrangementet. Det er også en stor fordel at booke flere både, selvom I ikke nødvendigvis behøver det, da det giver mulighed for at se, hvem der kan sejle hurtigst. En fyldt Actionboat kan sejle med over 100 kilometer i timen, så I helt sikkert får vind i håret og smilet frem uanset hvor mange I er. Bådene er naturligvis sikkerhedsgodkendte, så jeres kærester og koner ikke behøver at være bekymrede for jer.

I kan også kombinere sejlturen med andre aktiviteter, hvis I vil øge adrenalinniveauet yderligere. Med aktiviteten Water Cast kan I hoppe af båden i fuld fart og få afprøvet jeres mod. I kan også blot blive sejlet fra en destination til en anden, hvis I eksempelvis skal spise eller feste et sted efter sejlturen.

Hvor?

Det er muligt at arrangere både til polterabend og firmaarrangement i København og alle andre byer i landet, som befinder sig nær vand. Det ansvarlige firma vil sørge for at transportere bådene hen til det sted, hvor I har brug for dem. Herefter kan I sejle rundt i de danske farevand, eller I kan vælge at foretage sejladsen i Tyskland, Norge eller Sverige, hvis I eksempelvis skal på weekendtur. I kan derfor enten bruge sejlturen som transportmiddel eller som selve aktiviteten.

Hvornår?

Det er muligt at booke Actionsboats hele året rundt, men det anbefales at afholde arrangementet uden for vintersæsonen. Det er dog stadig muligt at få sejlture om vinteren, men det frarådes at udføre fysiske aktiviteter i vandet på denne årstid. Det er derfor bedst at afholde polterabend på vandet om sommeren eller efteråret, hvor vandet er opvarmet efter sommeren.

Actionboat
Outdoor Explore ApS
Åboulevard 84
2200 Købehavn N
72 17 02 80