Sådan øger du trivslen på kontoret

Medarbejderglæde

 

Din medarbejdere er med til at drive din virksomhed, og du ønsker højst sandsynligt at de kan præstere deres bedste når de er på arbejde.

Det er vigtigt at du får dine medarbejdere til at føle, at du sætter pris på hvad de gør for din virksomhed og vigtigheden i deres arbejde, derfor kan en kildevandskøler være en god idé.

 

For at skabe de bedste muligheder for at dine medarbejdere kan føle sig motiveret kan du med fordel skabe et godt kontormiljø for dem.

 

Dette kan gøres ved god ergonomi, frugtordninger, frokostordninger, mulighed for kaffe og te samt adgang til frisk koldt vand.

 

Sund kost øger velværen

Det er ingen hemmelighed, at sund kost er vejen frem til både indre og ydre velvære. Dine ansatte har behov for vitaminer og mineraler for at kunne præstere bedst muligt. Derfor er det en investering du gør dig som virksomhed, når du sørger for at der er mulighed for at spise frisk frugt i løbet af dagen samt, at der bliver serveret en varieret og lækker frokost.

 

Når det kommer til frugtordninger findes der mange alternativer, men vigtigst af alt er, at der er nok frugt til alle medarbejderne samt, at det ser indbydende og friskt ud.
Frokostordninger er en fantastisk opfindelse, for de fleste kender nok det med, at have madpakke med. Det kan være en ikke så rar oplevelse at have en slatten leverpostejsmad med som har ligget i tasken hele dagen, derudover er der ikke sprængfyldt med vitaminer og mineraler i sådan en mad.

Så hvis du ønsker at nurse lidt ekstra om dine medarbejdere og samtidig forbedre deres effektivitet, så kan en frokostordning være en god investering.

Som du nok ved, så er sund kost med til at øge immunforsvaret og et stærkt immunforsvar betyder mindre sygedage, og mindre sygedage betyder højere effektivitet og det kan mærkes på bundlinjen.  

 

Sidst men ikke mindst så er det helt essentielt at dine medarbejdere får frisk drikkevand, den nemmeste og bedste måde at opfordre til det på er, at placere drikkevandsautomater rundt omkring til kontoret. De fleste drikkevandsautomater har ikke behov for opkobling til vand, men blot til strøm. Det gør det enormt nemt at stille dem hvor du ønsker det, samtidig vil dine medarbejdere elske det.

 

Vand er sideløbende med kost med til, at fremme præstationsevnen og sørge for dine ansattes velvære. Hvis man ikke får drukket nok vand i løbet af dagen, begynder man at dehydrere både i muskler, hjerne og organer og kroppen bruger derfor ekstra ressourcer på at holde på vandet, og det gør en trær og uoplagt. Derfor er en kildevandskøler en rigtig god idé.
   

Water For Life
Strandvejen 124
2900 Hellerup
26 70 10 20