Sådan finder du en vikar i en kortere periode

Vikarrekruttering

Som virksomhedsejer eller ansvarlig for rekruttering af nye ansatte skal du hele tiden sørge for, at der er ansatte til at udføre virksomhedens arbejdsopgaver. Det kan til tider være et puslespil at finde den helt rette kandidat til arbejdsopgaven, hvilket kan medføre en travl tid, hvor der midlertidigt er mangel på en ansat til at udføre arbejdsopgaven. I de situationer har mange virksomheder allerede haft glæde af kompetente vikarer fra et vikarbureau i København, som kan træde til i virksomheder i hele Danmark, når det brænder på.

Få en vikar nemt og hurtigt

Gennem et vikarbureau bliver det let og hurtigt at finde en vikar, som kan afløse i en kortere periode. Der vil være tilknyttet adskillige vikarer til vikarbureauet, hvilket gør det muligt for dig at få adgang til jobsøgende vikarer. Igennem vikarbureauet vil du være sikker på udelukkende at få kvalificerede vikarer, som er i stand til at varetage de arbejdsopgaver, som netop I har brug for hjælp til. Dette gør udvælgelsesprocessen nem for jer, så jeres virksomhed er garanteret at få en kompetent vikar til arbejdsopgaven. Således spilder du ikke tiden på uegnede kandidater til vikarjobbet, så ressourcerne kan prioriteres på andre områder i stedet.

Vikarer til alle brancher

De typiske områder, hvor virksomhederne ofte søger vikar og afløsere, er inden for følgende arbejdsområder:

Hotel- og restaurationsbranchen:

I denne branche der ofte øget efterspørgsel i forhold til sæsonen. Det kan af den grund være nødvendigt at få ekstra hjælp over eksempelvis sommeren uden, at der er behov for en fastansættelse hele året rundt. Her har mange hoteller og restauranter haft glæde af at kunne skaffe hurtig hjælp til diverse arbejdsopgaver, når efterspørgslen stiger – enten forventet eller uventet.

Køkken og kantine:

I forbindelse med længerevarende sygdom, ændring af kantinen eller til store arrangementer kan der opstå behov for ekstra hjælp fra køkkenpersonale, tjenere, runnere og opvaskere. Gennem et vikarbureau er det ingen grund til at frygte dette, da det gennem vikarbureauer inden for køkken og kantine er muligt at få adgang til et stor kartotek af faglært såvel som ufaglært personale alt efter behovet.

Lager og produktion:

Der kan opstå behov for udvidelse af lagerområdet, hvis din virksomhed skal øge produktionen. Her er det altafgørende for virksomheden, at I har erfarne lagermedarbejdere, som kan sørge for, at alle leveringer og afsendelser foregår til tiden. Problemer i leveringen kan skabe et dårligt ry om jeres virksomhed, så derfor er det en stor hjælp at kunne få adgang til en erfaren lagermedarbejder i forbindelse med øget produktion eller udvidelse af virksomheden, hvilket blandt andet også kan findes gennem vikarbureauer.

Rengøring:

Ingen virksomheder kan komme uden om, at der skal gøres rent. Denne opgave uddelegeres ofte, og her er det også oplagt at finde en vikar til rengøring gennem et vikarbureau, så jeres virksomhed kan få industri- og kontorrengøring, som lever op til forventningerne.

I forbindelse med hjælp til vikaransættelse er det også muligt at få hjælp til rekruttering i København, hvis der skal tilknyttes et fast personale i stedet. I kan fortsætte med at gøre det, som netop jeres virksomhed er bedst til, mens I kan overlade ansvaret for ansættelse af vikarer og fast personale til et vikarbureau, som gør det, som netop de er bedst til, Således får I det perfekte match til jeres ønsker og behov.

Instaservice
Fuglebækvej 2A 1 Sal tv.
2770 Kastrup
70 88 44 08