Om mig

Jeg er en af de typer med mange forskellige interesser. Nogle ville kalde min personlighed flyvsk, mens andre ville kalde den åben.
Mentalt er jeg lidt over det hele og det kan du sikkert også se på min blog. Jeg ved ikke om jeg lider af ADHD, men hvis jeg var vokset på i 00’erne vil jeg nok havde fået den diagnose. Dog har det i mit tilfælde været positivt. Det har betydet at jeg kan have mange bolde i luften, dog er det til tider svært at afslutte dem. Det passer også godt ind i mit erhverv som pædagog. Mange børn vil heller have en pædagog, der har lidt krudt i røven, end en doven pædagog der kun laver perleplader 🙂

Jeg er på mit syvende år som pædagog og jeg har aldrig fortrudt mit valg. En af grundene til at jeg elsker at passe børn er deres retfærdighedsans. Hvis de føler at deres ven eller dem selv er blevet uretfærdigt behandlet, så skal du nok hører for det. Dette synes jeg er en utrolig egenskab. Det er noget vi voksne burde blive bedre til. Derfor vil jeg gøre det samme på denne blog, dog med et lidt andet perspektiv. Jeg har mange erfaringer med dygtige erhvervsdrivende og det skal de selvfølgelige have af vide. Derfor vil jeg skrive anmeldelser af firmaerne som jeg synes fortjener det.