Hvad laver en psykoterapeut?

psykoterapi

Ingen kommer igennem livet uden at skulle forhindre både små og store bump på vejen. I mange tilfælde kan du ved egen og dine nærmestes hjælp overkomme disse. I andre tilfælde viser bumpene sig dog imidlertid at være så store og forankrede, at du behøver hjælp til at komme over på den anden side.

En psykoterapeut hjælper dig i netop sådanne situationer, hvor en krise eller flere problemer står i vejen for, at du kan leve dit liv, som du ønsker at leve det. Har du psykologiske problemer eller en livskrise, er en erfaren psykoterapeut i Holbæk det rette sted at få hjælp.

Hjælp til at forstå dig selv

Sorg, stress og familiære problemer er alle forhold, der kan påvirke dig i en negativ retning.

Har du mistet en ven eller et nærtstående familiemedlem, er det helt naturligt, at du i en længere periode vil være påvirket af sorg. Men får du ikke bearbejdet denne i tide, kan du risikere, at sorgen sætter dybere mentale spor, hvilket også kan være tilfældet, hvis du føler dig stresset og presset i din hverdag og oplever problemer på hjemmefronten.

Disse mentale spor kan påvirke din livskvalitet og gøre dig udfordret på mange af livets områder. Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af disse situationer, er individuel terapi hos en psykoterapeut i Holbæk en mulighed for dig, som ønsker hjælp til at overvinde disse og finde indre ro.

Gennem psykoterapi kan en psykoterapeut give dig redskaber til at bedre at forstå dig selv. Formålet med en psykoterapeuts arbejde er nemlig at hjælpe dig ved at skabe en grad af selverkendelse, der får dig til at løse dine egne udfordringer. En psykoterapeut kan således give dig redskaber, der hjælper her og nu, men også redskaber, du vil have med dig i bagagen resten af livet.

Skab forandring med psykoterapi

Ønsker du at vende dine mørke tanker til lysere livsanskuelser, kan det være en stor hjælp for dig at tage kontakt til en professionel psykoterapeut i Holbæk, der gennem terapeutisk samtale og støtte kan skabe forandringer i dit liv.

En psykoterapeut har en unik evne til at hjælpe dig med at få bearbejdet de begivenheder, der ligger til grund for din krise eller dine problemer. Dette sker på omsorgsfuld vis, og sammen vil I finde ind til kernen af problemet og få løsnet op for de ting, der spænder ben for dit overskud og din livsglæde.

Hver dag er psykoterapeuters viden, indsigt og redskaber til stor hjælp for et stort antal mennesker, og en psykoterapeut kan ligeledes hjælpe dig med netop de problemer, der fylder i dit liv.

 
Terapi & Rådgivning v/Psykoterapeut Annemette Skriver MPF
Smedelundsgade 5
4300 Holbæk
Tlf: 30 26 56 44