Hvad er ejendomsservice?

Vores hjem er en vigtig base for os, og det bør udstråle tryghed og funktionalitet. Mens du går og nusser om hjemmets inventar og gør rent, er der dog noget, du glemmer. Hvad med vedligeholdelse af VVS-installationer? Trænger taget til at blive repareret? Vand og varme er essentielle dele af hjemmet, og deres installationer må ikke forsømmes. Ellers kan det føre til skader og et knap så funktionelt hjem.

Hvilke opgaver dækker ejendomsservice over?

Ejendomsservice dækker over mange forskellige opgaver – den ene ligeså vigtig som den anden. Det er ikke alle ejendomme, der råder over en fast vicevært, og derfor bør man med ejendomsservice få vedligeholdt blandt andet sine el- og VVS-installationer. Tjekkes disse regelmæssigt, undgår du, at der sker alvorlige skader på ejendommen. Det er altid en god idé at tage det i opløbet, så skaderne ikke udvikler sig og bliver meget dyre fornøjelser.

Ved ejendomsservice optimeres varmeanlæg, så det ikke går i stykker. Dermed undgår lejer, at boligen er helt kold, når man kommer hjem fra arbejde. Samtidig tjekkes taget efter for skader og huller, og repareres hvis nødvendigt. Ejendomsservice omfatter også at udskifte stigestrenge og faldstammer i ejendommen.

Eftersom badeværelset er et vådrum fyldt med vigtige installationer, kan der ofte gå noget galt i dette rum, hvis ikke det vedligeholdes jævnligt. Derfor klarer ejendomsservice også badeværelsets renoveringsopgaver, og der tjekkes zink- og kobberinddækninger.

Derfor er ejendomsservice så vigtig

Som sagt er hjemmet vores trygge base, og det bliver hurtigt til et mareridt, hvis dele af hjemmet stopper med at fungere. Udføres der ejendomsservice på jævnlig basis, undgår man ødelagte rør og omfattende skader. Derved sparer man også en del penge, hvis skaderne tages i opløbet. Vedligeholdelse af en ejendom bør aldrig være anden prioritet, men skal tages alvorligt.

Derfor kan man for eksempel hyre et VVS-firma som varetager ejendomsserviceopgaver, og som har ekspertise inden for VVS- og elinstallationer. Der findes flere dygtige firmaer med ejendomsservice i København, der kan hjælpe dig med vedligeholdelse og reparation. Finder du et firma med mange års erfaring inden for et bredt område, der dækker over både bolig- og erhvervsejendomme, andelsboligforeninger og butikscentre, er du sikret succesfuld ejendomsservice.

Firmaet vil desuden hurtigt kunne identificere de områder af ejendommen, der bør tjekkes og vedligeholdes, og du kan dermed være sikker på, at ingen områder forsømmes. Laver du en ejendomsserviceaftale med firmaet, kan du med for eksempel et månedligt tjek af installationerne få vedligeholdt ejendommen.

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

36 30 07 74