Gode råd til skolefotoet

Kreativt skolefoto

Når en klasse skal have taget klassebilleder og skolefotos, kan det være en god idé, at hyre en professionel fotograf, som har erfaring med præcis dette. Der findes mange fotografer, men ikke alle af dem kan gøre klassebillederne og skolefotoet unikt og smukt.  Når og hvis skolefotoet bliver taget af en professionel fotograf kan man være sikker på, at det vil blive gjort ordentligt, sådan så man kan hænge det på væggen derhjemme, og ikke skal være bleg for at have det hængende i mange år fremover. Flere og flere fotografer i København K specialiserer sig i, at tage skolefotos og klassebilleder, og derfor bør du kontakte en af disse og forhøre dig om dine muligheder. Nedenfor giver vi dig tre fordele, du som skole kan få ved, at hyre en dygtig, professionel og erfaren fotograf, som kan tage billeder af klassen som en helhed, og portrætter af de enkelte elever. Er du interesseret? Så læs med her.

  1. Resultatet bliver godt hver gang

Selvom der i dag bliver taget utallige billeder med telefoner, tablets og almindelige kameraer er det en kunst, at tage det gode billede. Mange faktorer spiller ind, når man skal tage det rette billede, og få den rette stemning ud af billedet, og alle disse faktorer kender den erfarne fotograf naturligvis til. Derfor kan du spare rigtig meget tid, hvis du beslutter dig for at hyre en professionel fotograf, som gør alt arbejdet for dig. Både før, under og efter fotograferingen.

2. Redigering

Rigtig mange glemmer, at billeder skal redigeres, når de er taget. Den efterfølgende redigeringsprocess er helt grundlæggende for, at billederne bliver professionelle og pæne at se på. I samspil med fotografen kan du beslutte, hvordan billederne skal redigeres, og det vil naturligvis blive gjort ud fra jeres behov og jeres smag.

3.  Prisnedslag

Hvis en skole beslutter sig for, at hyre en professionel og dygtig fotograf til at tage flere billeder – både portrætter af eleverne og klassebilleder kan man være sikker på, at kunne få et prisnedslag. Da der er tale om rigtig mange billeder, vil man altid kunne tale med fotografen og få en samlet pris, som stemmer overens med arbejdet. Derfor kan det være en god idé, at kontakte flere professionelle fotografer, og forhøre sig om prisen og om arbejdet. Ofte kan du nøjes med at søge på skolefotograf over internettet, og så vil du have flere forskellige muligheder. Held og lykke!

FRANDSEN FOTOGRAFI APS

Klerkegade 19, 1.th

1308 København K

27 20 27 06