Find den rette medarbejder til dit team

Find den rette medarbejder

For mange virksomheder kan det være svært at navigere rundt i de mange databaser og finde den rigtige kandidat til sin virksomhed. Det er først og fremmest tidskrævende, men det kan også være svært at finde den helt rette medarbejder med de rette kompetencer, som vil komme til at styrke ens team. Derfor kan det være en god idé at få et ekstern vikarbureau til at gøre det for dig, så du sparer tid, penge og ressourcer. Men først og fremmest kan du være sikker på, at de finder en passende medarbejder til dit team. Rekruttering i København kan være svært at finde, men hvis man laver en simpel søgning på google, så vil man hurtigt finde mange professionelle virksomheder, som kan hjælpe en med rekrutteringsprocessen. Nedenfor har vi samlet informationer, som beskriver hvad en ekstern virksomhed kan gøre for dig i forhold til at finde den helt rigtige medarbejder.

1. Research

Et godt og professionelt vikarbureau vil først og fremmest lave en grundig research af din virksomhed for at finde ud af, hvilken slags medarbejder der vil være passende for virksomheden. De sætter sig grundigt ind i virksomhedens mål, visioner og kultur og sørger for at komme hele vejen rundt om arbejdspladsen for at finde ind til dens kerneidentitet. Når dette er gjort, så kan de begynde at lede efter en passende medarbejder.

2. Headhunting

Det næste skridt i processen er at finde én ud af de mange jobsøgende, som ville kunne integreres på en naturlig måde i virksomheden. Store vikarbureauer har store databaser, netværk og forbindelser, som de kan gøre brug af, når de skal finde den rette kandidat.

3. Målrettet headhunting og filtrering

Når bureauet har lavet en grundig research af deres databaser og har fundet en passende mængde kandidater, så kan de begynde at filtrere i den fundne mængde. Dette er en helt grundlæggende del af processen, da det er her, at man begynder at skære rigtige mange kandidater ud og finder en til 4-5 kandidater, som man kan begynde at overveje, hvem der vil passe bedst.

4. Interview og samtaler

Når bureauet står tilbage med 4-5 kandidater, så kan de begynde at afholde samtaler og interviews med kandidaterne. I denne sammenhæng har store og professionelle vikarbureauer altid medarbejdere, som har mange års erfaring indenfor rekruttering og interviews. Samtalen indebærer en grundig indsigt i hvilken slags person man står overfor, og hvordan denne vil kunne bidrage til virksomhedens vækst. Der findes et hav af vikarbureauer på Sjælland, men det er vigtigt at finde et, som kan tilgodese præcis jeres behov. Derfor kan det være fordelagtigt at lave en research, før man kontakter bureauerne.

SEROP ApS
Ringstedgade 10B
4000 Roskilde
70 23 38 38