Få en stærk og holdbar bordplade

Stålbordplade

Bordpladen er det element i dit køkken, der bliver brugt mest, og det er derfor også den, der bliver udsat for mest slid. Når du står i dit køkken klokken fem og er i gang med at kokkerere et lækkert måltid, bliver din bordblade udsat for mange forskellige ting. Du har sikkert været ude for, at du kommer til at dryppe vand på bordpladen, når du for eksempel skyller din salat eller spinat ved vasken og derefter løfter det over på dit skærebræt. Eller når maden er ved at være færdig, og du skal have transporteret gryden over i vasken, og lige bliver nødt til at sætte den varme gryde ned på bordpladen, fordi den er for varm at holde på. Ja din bordplade bliver derfor udsat for lidt af hvert, og derfor skal du investere i en stærk bordplade, der kan tåle lidt af hvert.

Hvilken slags bordplade skal jeg vælge?

Der er findes mange forskellige bordplader til et køkken, men der er forskel på deres styrke og holdbarhed. Det er ikke en tilfældighed, at der i mange større køkkener på for eksempel en restaurant eller i en institution, er stålbordplader i køkkenet. Det er der nemlig en helt særlig årsag til, og det er, at en stålbordplade er nem at gøre rent, og så holder den sig pæn i mange år! Hygiejne og holdbarhed er to vigtige elementer i et køkken, hvor der bliver lavet mad. Der skal meget til at skade en stålbordplade i et køkken, den kan nemlig klare lidt af hvert. Derfor kan det være smart at vælge en bordplade af stål til dit køkken.

Hvad er fordelene ved en køkkenbordplade af stål?

Ikke nok med at en køkkenbordplade af stål ser utrolig flot ud og passer til mange stile i et køkkent, så har den også tre andre fordele, som gør, at den passer perfekt til den travle hverdag.

For det første kræver en stålbordplade næsten ingen vedligeholdelse. Det er nok blot at tørre den af med en fugtig klud. Der er derfor ikke behov for, at du skal give den en særlig behandling, hvilket ofte er meget tidskrævende. For det andet er den også meget hygiejnisk, netop ford den er nem at gøre ren. Derudover bliver vasken også svejset ned i stålbordpladen, hvilket betyder, at snavs og skidt ikke kan samle sig i små overgange eller kanter. Den tredje fordel er, at en stålbordplade er utrolig holdbar og robust, så du skal derfor ikke være påpasselig, når du laver mad. En køkkenbordplade af stål kan godt tåle at blive brugt, hvilket er en kæmpe fordel i et køkken, hvor der ofte kan opstå uventede situationer.

Hvis du investerer i en stålbordplade, holder den hele livet. Du kan altså ikke undgå at blive glad for denne løsning i dit køkken.

 

JK Stål Aps

Tinvej 4

3060 Espergærde

60 85 45 79