Er din bil forsvarlig at køre i? Få svaret hos dit lokale autoværksted

Autoværksted

Hvorfor skal bilen synes?

Mange bilejere gruer for dagen, hvor bilen skal til serviceeftersyn. Dette skyldes, at synet for mange er forbundet med en masse besvær, fx fordi man skal undvære bilen mens synet foretages. Men synet skal faktisk ikke ses som en gene, men derimod som en service! Et bilsyn er nemlig en fuld gennemgang af køretøjet, der sikrer, at det er forsvarligt for både passagerer og andre bilister at bilen kører på vejene. Ved regelmæssige bilsyn har man mulighed for at opdage eventuelle problemer, og fixe dem inden de udvikler sig til noget alvorligt – hvilket jo altid er i ens egen interesse.

For at gøre synsprocessen så nem og smertefri som overhovedet muligt, anbefales det, at man vælger et autoværksted i ens nærområde. Bor du fx i Nordsjælland, kan dit lokale autoværksted i Hillerød foretage synet og eventuelt stille en lånebil til rådighed imens, så synet ikke behøver at være til gene i din hverdag.          

Hvordan foregår et bilsyn?

Ved et servicetjek kontrollerer mekanikeren alle bilens bevægelige dele, for at sikre sig, at de hverken er nedslidte eller direkte i stykker. Tjekket tager sjældent mere end en times tid, men indebærer også at fx motorolie, kølervæske og filtre skiftes samt at lygter, bremser og dæktryk kontrolleres.

Du fortjener en bil der fungerer optimalt

De fleste danske bilejere bruger mange timer om ugen i deres bil, og derfor er det også vigtigt, at bilen fungerer optimalt. En bil der kører godt og sikkert skaber større køreglæde hos føreren, sådan er det bare! Med regelmæssige serviceeftersyn sikrer du dig, at du får det meste ud af din bil, og modsat hvad mange tror behøver et syn behøver faktisk ikke at koste det hvide ud af øjnene. Synet afhænger helt af hvilket mærke og hvilken model din bil er, så kontakt dit lokale autoværksted for et individuel tilbud på service af bil.

Vælg altid et kompetent team af mekanikere til at varetage servicen af din bil, fx hos dit lokale autoriserede autoværksted i Hillerød, Køge, Ringested, København eller hvor end du nu bor. Med regelmæssige servicetjek kan du køre i din bil vel vidende, at alt er i sin skønneste orden. Du kan derfor forlade autoværkstedet med god samvittighed, både over for dig selv og for dine medtrafikanter.   

 

Hillerød Autocenter ApS

Falkevej 20

3400

Hillerød