En grøn salon er en grønnere verden

Frisør i København

Er du en af dem, som ønsker at få farvet og klippet hår, men samtidig ønsker, at undgå parfume, parabener og unødige tilsætningsstoffer, så kal du gå efter at blive kunde i en grøn salon. En grøn salon vil sige, at salonen har produkter som ikke indeholder disse skadelige kemikalier. I og med at produkterne ikke indeholder disse kemikalier, så bliver de heller ikke skyllet ud i frisørens håndvask og det undgås dermed, at de ender i grundvandet.

Der findes faktisk endnu flere fordele ved, at vælge en grøn frisør i indre by, det er blandt andet, at du undgår at påføre kemikalierne på din krop, og dermed skabe en hormonforstyrrende situation som blandt andet kan være skadelige for gravide. Selvom du ikke er gravid, så skal du huske på, at stofferne både kan være kræft – og allergifremkaldende. Derfor kan grønne produkter altså nemt anvendes til gravide, børn og allergikere.

Flere frisører burde gå med på bølgen

At vi passer på og selv er en stigende trend og opmærksomheden på produkter uden kemikalier og interessen for økologi, går ikke just af mode. Det er blevet et must for danskerne, at passe på sig selv og være mere opmærksomme på, hvilke ting de propper i deres krop og på deres hud. Derfor er det næsten et must for frisører også at gå med på den grønne bølge for, at kunne overleve i deres branche.

På et tidspunkt vil det ikke kunne svare sig for frisørerne at lade være, dette skyldes at der meget snart, vil mangle kunder som ikke går op i kemikalielisten og derfor bliver efterspørgslen på grønne produkter, altså bare ved med at vokse ufortrødent. Man ser på nuværende tidspunkt en trend i, især storbyerne og derfor er det klar vigtigt at din lokale frisør i København K hopper med på trenden med det samme for ikke at miste kunder.

Sideløbende med trenden, så er producenterne selvfølgelig også mere opmærksomme på, at de skal blive ved med at udvikle sig og producere de her grønne produkter, som kunderne efterspørger. Det gælder selvfølgelig i alle brancher, at producenterne skal holde sig opdateret omkrings trends for ikke, at blive sidste valg hos kunderne.

PLATIN – hair by Iben & Marlene
Knabrostræde 1a
1210 København K
31 90 20 70